Knerten er søøt!

Nå for litt siden kom jeg hjem fra Thea! Vi hadde det KJEMPE koselig! Og dere fikk jo noen små opptateringer , noen ganger. Mest bilder da! :P Men vi så Knerten og Lillebror. Verdens søteste film. Lillebror er såå skjønn. Liksom hele historien er så fin, spess at det er han som tenker på en måte! Det er så gøy når han sier: 
Lillebror: Har du klippet deg?
Storebror: Ja!
Lillebror: Det var styggt!
Haha! Her snakker vi om å være hyggelig assa! Haha! Digger det!


Men nå har jeg akurat sett på OL. Føler at jeg har blitt en skikkelig OL fan! :P Men norge fikk gull i 50 km! Selfølgelig var det Petter Nortug som tok det da... :P han er syykt god da. Men vedlig overlegen og ego. Husker sist begynte han og bremså foran de andre sånn at de også måtte bremse rett ved mål, også spurta han. Frekt spør du meg! haha! Men vi vant værtfall.

haha! 

Men imorgen er det skole, og dere anner ikke hvor mye jeg gruer meg. Skule ønske det hadde vært flere uker med ferie igjen... Gleder meg til påsken da, den er det jo ikke så lenge til! Men nå må jeg sove sånn at jeg ikke sovner på skolen i morgen(som jeg gjørnesten uansett) ...  Legger bare ut noen deilige bilder fra web-kameraet:


Hhaah! Greier ikke å være seriøs! :P (uten sminke er digg(noot))Blogges!<33

'n'o'r'a'<33

2 kommentarer

Sara J - BLI VURDERT!

28.feb.2010 kl.22:26

Hei!

Dette er ikke reklame for bloggen min eller noe, det er bare rett og slett at jeg lurer på hva folk synes!

HVa synes du om at lærere misbruker sin autoritet? Noen gang opplevd det selv, eller kjenner noen som har det? Er dette et problem på skolen der du går?

Sara J - sarahverdag

Anonymous

28.feb.2010 kl.22:29

Morsomme bilder! :)

Ta en titt på bloggen min? ^_^ Hadde blitt superglad! www. pickme. blogg. no

Skriv en ny kommentar

hits