Blablabla!

Home from bestemor og bestefar! Også spiste vi grøt. Må si at jeg bare elsker grøt. Idag var skolen KJEMPE gøy! Køødda! Idag er jeg i sove humør. Vet ikke hvorfor men når jeg sover sånn bobbob lenge er jeg driit trøtt men når jeg sover kort er jeg lys våken. Lys våken var litt å overdrive men mer våken en ellers. Og nå har vi et morsomt prosjekt i norsken, eller skole er jo som regel ikke kjempe morsomt. Men akurat det er faktisk ganske gøy, vi skal lage en lydbok lignende ting. Eller vi skal lage et skuespill med bare snakking og lyder (da er det ikke skuespill, menne...) Sånn når du hører på radio og så er den en fortelling eller noe. Tipper egentlig de fleste vet hva et hørespill er men nå fikk dere jo en ''god'' forklaring... :P Off nå har jeg hat dåårlig og kjedelig blogging i det siste. Har dere en ide om hva jeg skal blogge om?


Haha! Ikke spør meg hva jeg driver med på det 2 bildet... :P Og fordi jeg har 
svarte stripper på hånden er for de jeg har blitt askeladen nr.2. :)

Jeg gleder meg til LØRDAG for da skal jeg klippe meg sammen EIRA! Det blir gøy, håper det blir fint da...:P Blir nok det sier vi! Synes egentlig litt synd på frisøren for vi kommer til å sitte og le oss ihjel hele tiden.:D 

Men dere greier ikke gjette hva jeg har startet med, jeg har startet å strikke pannebånd. Gjorde det egentlig for noen dager siden. Det er mange ganger jeg har startet og strikke på noe, men så gidder jeg ikke mer. Det er såå kjedelig i lengden. 

Haha! 

Får se den når den er ferdig! :) 

nora<33


Én kommentar

05.mar.2010 kl.18:30

lol

Skriv en ny kommentar

hits