Dagens innkjøp!

Hei! Sorry ay jeg ikke har blogget før nå, men jeg var på cc også var hedda med meg hjem etter på og da er det ikke noe gøy for henne hvis jeg blogger. Men nå bogger jeg værtfall! ;)

Og idag var jeg eira og Hedda på cc. Det var masse salg, men jeg hadde ikke med så mye penger så kjøpte ikke KJEMPE masse men en del Er kjempe fornøyd med det jeg kjøpte. Og nesten alt jeg kjøpte var på salg. Men det går ikke å legge ut bildene, det kommer bare sånn at jeg kan endre bilde og sånn. Vet ikke hva som skjer, har prøvd flere ganger! Ville gjørne lagt ut men går jo som sagt ikke. Hvis det går senere skal jeg legge dem ut! :D Men jeg kjøpte en kosedress eller sånn joggedress sett, for bare 180 kr. på risøe. Den var lyseblåd, kjeempe søt! Også kjøpte jeg noen solbriller på H&M for 59kr og en jakke som egentlig kostet 650kr. men kostet nå 100! Den var kjempe fin men litt stor da... Kjøpte den på BikBok. har kjempe mye fint på salg der nå! Og på skolen idag kjøpte jeg FreiaPøskeegg. De er sååå driit gode! Elsker dem!

I  morgen skal jeg klippe meg, gleder meg helt sykt!! Men i morgen tror jeg ikke det bir så veldig mye bogging for som sagt så skal jeg overnatte hos Anette og klippe meg tidlig om morgnene. Men litt blir det nok! :D Skal lage et før og etter bilde også.

Men sorry, sorry for dårlig bogging og ingen bilder. Merker at jeg bir sykt sur når jeg ikke får lagt ut de bildene. Men i helgen bir det nok bare web bilder for Mira skal ha med kameraet på en sånn hytte hun skal på, så da har jeg det ikke. Men dere overlever nok! :) HAHA!

Skal legge meg tidlig i dag! ikke nå da.. haha! Blogges en eller anne  gang i morgen da! :D

|N|O|R|A|<|3|3

4 kommentarer

eira

05.mar.2010 kl.22:28

ååå jeg gleder meg sånn til å klippe meg i morgen sammen med deg!<3

noora<33

05.mar.2010 kl.22:59

jeegg åå!<33

< 3 SaRa

06.mar.2010 kl.10:49

Heldiggriiiiiiiiiser<3

noraaron

06.mar.2010 kl.15:31

Haaha! <33

Skriv en ny kommentar

hits