CC VEST!

Nå har jeg akurat spist 3 brødskiver med brunost etter og ha vært på cc. Hadde glemt matpakke på skolen og hadde ikke med penger til kantinen. Kunne jo lånt av noen men HATER og skylde folk penger. Smart... Så er ikke så rart at jeg er ''litt'' sulten sist jeg spiste var halv 8.

Dette var jo intresangt lese om at jeg har glemt matpakke, eller hva? Men jeg var jo på cc. Kjøpte masse fint! Noe jeg hadde trengt lenge var hvite topper som jeg bare har hatt en av, så kjøpte 2 stykker på Cubus for 149kr. Også kjøpte jeg en bukse tights fra Cubus. Den var kjempe mørk og så helt krøpla ut når den hang på hengern. Det sier dere nok mye... :P  Kjøpte jeg også bikini fra H&M, den var blå men litt sånn bomster og sånn. Også kjøpte jeg en kort lyseyse orange jakke genser fra VeraModa, kjempe søøt!
Vil gjærne legge ut bilder men har jo ikke kamera, men nå skal jeg snart se itt mer på Finn.no og ser om jeg finner noe bra. Håper det, har såå lyst på kamera nå.
På torsdag så skal vi ha skidag på skolen, det er bare 8 og 9ende da, så er ikke så mange. Jeg skal stå på slalom, men man kunne stå på langrenn også men vet ikke om det er så mange som vil gå på langrenn da...:)

Nå skal jeg spise også se på kamera også blogger jeg kanskje etter på igjen. :D

- - - -<33 - - - -nora- - - -<33- - - -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits