Jeg vil ha sjokolade!

Heey folkens! Har faktsik veldig lyst på sjokolade! Men overskrifet var mest fordi jeg har dårlig fantasi i dag! 

Nå var jeg på det teatre, ante jo egentlig ikke hva det var men det handlet om Burma, eller en politiker som satt i fengsel/husarest i Burma. Hvis jeg ikke tok helt feil nå. Det var ikke sånn kjempe gøy men helt greit, hvis du skjønner.

Imorgen skal jeg på teater øving. Dette blir en teater helg! Kødda. Den øvingen er på et skuespill to i klassen har satt opp, også er jeg statist så da skal jeg være med på øvingen. Tror jeg bare skal være med to eller tre ganger da, og ikke altid i helgen(heldigvis). Vet ikke helt hva jeg skal gjøre egentlig. 

Til noe helt annet. Jeg skule jo kjøpe meg kamera og tenkte bare og kjøpe et kjempe billig på finn. Men har funnet så mange andre fine speilreflekskamerar på finn, så tror jeg skal kjøpe det istedenfor. Selv om det er litt dyrt da, men ikke så veldig mye for å være et kjempe bra kamera. Også hadde jeg jo egentlig planer om å kjøpe det før tysklands turen, men vil lese litt mer om kameraene og sånn. Værtfall når jeg skal kjøpe et litt dyrt et. :P Nok kamera snakk! 

Måtte bare legge ut et digg web-bilde!

Nå skal jeg daffe rundt litt på internett også legge meg! snakkes folkens! 

___>>>__NORA__<<<___

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits