Bleike håret?

Heii! Idag var vi å rei. Jeg er døøds trøtt nå fordi Tilo(broren min) var med idag for å prøve å ri, så når vi rei på tur så galopperte tilo og othilie litt så da måtte jeg løøpe etter, også flere ganger da. Men vi byttet på, jeg å othilie, hun rei ikke hele tiden. Også hadde vi glemt og gå av bussen så vi gikk av en stasjon etter den vi skule gå av. haha! Det var sløøft! 

Smil!! haha neida...

igår på skolen gjorde jeg noe kjempe morsomt med buksen min. Eller kjempe morsomt var det ikke men det ble kuult! Lærte det av sara, for vi fant et sånn pussepapir eller hva det heter også pusset vi på buksen. Det hørtes helt rart ut men mener at vi pusset så lenge at det ble hull. Men det ble ikke sånn stort hull liksom men sånn med tråder liksom. Sånn:

Lagde flere i buksen. Det ble ganske kult. Eller hva?? haha

Det er noe jeg har tenkt til å si nå lenge, men husker ikke hva det var, er kjempe irriternede. Prøver bare å tenke så mye som går ann men funker jo ikke. BLÆÆ! Men jeg har tenkt å bleike håret sånn bitte litt, men ikke mye men litt. Også går det jo ann og gjøre det med sitron og sånn, men lurer på om det finnes andre måter. Untet vanlig farging. Nå skal jeg snart sove, eller ikke ennå men snaaart! :)

..nooraa....<33

Én kommentar

Thea<3

16.apr.2010 kl.23:16

Du kan jo stirpe det :) Det skal jeg=D

Skriv en ny kommentar

hits